Warning: require() [function.require]: open_basedir restriction in effect. File(/opt/plesk/php/5.2/share/pear/libs/factory/core/boot.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/:/usr/share/php:/usr/share/phpmyadmin/:/var/lib/phpmyadmin/:/tmp/:/etc/phpmyadmin/) in /var/www/vanstraelengunter.be/vanstraelengunter.be/wwwroot/v2/wp-content/plugins/image-elevator/image-elevator.php on line 18
BVBA Vanstraelen Gunter – Uw partner in klinkers, kasseien, asfalt, metselwerken en zo veel meer

Klinkerwerken

De ‘Finesse’-klinker is de ongetrommelde steen in ons gamma.
Door de rechte randen zorgt deze klinker voor een strak uitzicht.
De ‘Finesse’ komt het best tot zijn recht bij moderne architecturen. De rabatschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai, hout dat afkomstig uit Zuidoost-Azië met een grijs gele kleur en tot in de kern bruingeel tot roodachtig gekleurd.
Of in Itauba, een houtsoort uit Zuid-Amerika met een egale geelgroenbruine kleur , nadat die is blootgesteld aan lucht kleurt hij (donker) bruin na.

Omheiningen

Rabatschermen. Met behulp van hardhouten rabatdelen creëert u eenvoudig uw eigen tuinafsluiting, die tevens ook te combineren zijn met diverse kant -en klare hardhouten tuinschermen en trellissen.
De rabatschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai, hout dat afkomstig uit Zuidoost-Azië met een grijs gele kleur en tot in de kern bruingeel tot roodachtig gekleurd.
Of in Itauba, een houtsoort uit Zuid-Amerika met een egale geelgroenbruine kleur , nadat die is blootgesteld aan lucht kleurt hij (donker) bruin na.

Wie zijn wij?BVBA Vanstraelen, gelegen te Geetbets is reeds 25 jaar uw betrouwbare partner voor verbouwingen of tuinwerken.
Onze activiteiten bevatten bestratingswerken, alle sierbestrating, tuinbestrating, terrassen, omheiningen en kleine metselwerken.
Natuurlijk leggen wij ook alle soorten kasseien en terrassen in Bankirai.
Wij geven u altijd onze beste prijzen voor de uitgevoerde werken en de werken worden steeds uitgevoerd volgens de regels van het vakmanschap.
Indien u na het lezen van uw prijsofferte toch nog vragen of opmerkingen mocht hebben, kunt u steeds met mij persoonlijk contact opnemen.

Bent u niet tevreden, vertel het mij.
Bent u wel tevreden, vertel het verder.
In de hoop met uw bestelling vereerd te worden, die onze uiterste zorg zal dragen, groeten wij u, met de meeste hoogachting.

Vanstraelen Gunter
Mogelijk gemaakt door Nirvana & WordPress.